Julefrokost

Julebuffet Nr. 1

  • Marineret sild m/karrysalat og æg
  • Fiskefilet m/remoulade og citron
  • Tarteletter m/høns i asparges
  • Glaseret hamburgerryg m/grønlangkål og brunede kartofler
  • Ris alamande m/kirsebærsauce

 

Min. 10 pers.

Pris pr. kuvert 108,-

Julebuffet Nr. 2

  • Marineret sild m/karrysalat og æg
  • Fiskefilet m/remoulade og citron
  • Tarteletter m/høns i asparges
  • Sylte m/senep og rødbeder
  • Flæskesteg m/rødkål
  • Glaseret hamburgerryg m/grønlangkål og brunede kartofler
  • Ris alamande m/kirsebærsauce

 

Min. 10 pers.

Pris pr. kuvert 138,-

Begge er uden brød og smør

Pris pr. pers. 15,-

 

Til forsiden
Til forsiden

Onsdag d. 25 Februar.

Gule ærter som i gamle dage.

Torsdag d. 26 Februar.

Glaseret hamburgerryg m/flødekartofler og salat.  
Fredag d. 27 Februar.

Flæskesteg m/rødkål.

Mandag d.2 Marts.

Svinekotelet m/rødkål.  

Tirsdag d.3 Marts.

Boller i karry m/løse ris.  

Onsdag d.4 Marts.

Forloren hare m/ribsgele`.

Torsdag d.5 Marts.

Røget kam m/flødekartofler.

Fredag d.6 Marts.

Flæskesteg m/rødkål.

Pris pr. portion

... 55,-

Pris pr. ½ portion

...45,-

Afhentning fra kl. 16.30 - 18.00
Middag til afhentning
Faste tilbud
Fødevarestyrelsens Kontrolrapport

Åbningstider

Mandag - Fredag

Kl. 8.00 - 18.00

Lørdag Kl. 8.00 - 12.30

Kontakt

Bredgade 161, 7760 Hurup

Tlf.: 97 95 11 83

E-mail: hurupslagter@jubii.dk