Julefrokost

Julebuffet Nr. 1

  • Marineret sild m/karrysalat og æg
  • Fiskefilet m/remoulade og citron
  • Tarteletter m/høns i asparges
  • Glaseret hamburgerryg m/grønlangkål og brunede kartofler
  • Ris alamande m/kirsebærsauce

 

Min. 10 pers.

Pris pr. kuvert 108,-

Julebuffet Nr. 2

  • Marineret sild m/karrysalat og æg
  • Fiskefilet m/remoulade og citron
  • Tarteletter m/høns i asparges
  • Sylte m/senep og rødbeder
  • Flæskesteg m/rødkål
  • Glaseret hamburgerryg m/grønlangkål og brunede kartofler
  • Ris alamande m/kirsebærsauce

 

Min. 10 pers.

Pris pr. kuvert 138,-

Begge er uden brød og smør

Pris pr. pers. 15,-

 

Til forsiden
Til forsiden

Onsdag d. 23 April.

Svinekam stegt som vildt m/ribsgele`.

Torsdag d. 24 april.
Glaseret hamburgerryg m/flødekartofler.

Fredag d. 25 april.

Flæskesteg m/rødkål.
Mandag d. 28 april.
Svinekotelet m/rødkål.

Tirsdag d. 29 april.

Herregårdsbøf m/bearnaisesauce og ærter.

Onsdag d. 30 april.

Forloren hare ribsgele`.

Torsdag d. 1 maj.

Røget kam m/flødekartofler.

Fredag d. 2 maj

Flæskesteg m/rødkål.

Pris pr. portion

... 50,-

Pris pr. ½ portion

...40,-

Afhentning fra kl. 16.30 - 18.00
Middag til afhentning
Faste tilbud
Fødevarestyrelsens Kontrolrapport

Åbningstider

Mandag - Fredag

Kl. 8.00 - 18.00

Lørdag Kl. 8.00 - 12.30

Kontakt

Bredgade 161, 7760 Hurup

Tlf.: 97 95 11 83

E-mail: hurupslagter@jubii.dk